Anbefalinger

“Jeg kontaktede Rikkeliva, fordi jeg var ked af at tage kemisk medicin til regulering af mit lave stofskifte. Ligesom jeg havde en, troede jeg, umulig drøm om, at hun kunne hjælpe mig med min pigmentmangel (vitiligo), som jeg har haft, siden jeg var 10år, og som år for år kun var blevet værre. Rikkeliva var været en utrolig kærlig og kompetent guide for mig, og i dag er jeg tæt på at være i balance med et næsten naturligt reguleret stofskifte og en pigmentmangel, der for første gang i mit liv er bremset og endda på retur. Mine kraftige menstruationssmerter og min kl. 16 træthed er også væk. Jeg har aldrig haft det bedre!
Jeg er lykkelig over, jeg endelig fik prioriteret mig selv og lyttet til min indre stemmes råben om hjælp. Rikkeliva er blevet en af de mest betydningsfulde personer i mit liv.”

Mia Traczyk Hermansen

”Behandlingen hos Rikkeliva var virkelig gavnlig for mig. Jeg fik lynhurtigt mere energi, tabte mig og fik ikke længere hovedpine i forbindelse med menstruation. Som behandler er Rikkeliva super dygtig, engageret, motiverende, sød og omsorgsfuld. Det var rart, at jeg kunne skrive til Rikkeliva og få hurtige svar, når der ind imellem var ting, jeg blev usikker på.”

Kari Vogelsang

”Forløbet hos Rikkeliva blev et afgørende skridt til at forstå, at jeg selv har den største indsigt og ansvar i forhold til min krop og min sundhed. Rikkeliva har hjulpet mig med at give mit system støtte og med at lære mig at lytte til kroppens signaler, om hvad jeg har brug for, i stedet for bare at bekæmpe symptomerne og dermed mig selv. Jeg kom med en masse små-symptomer, som tilsammen bare fyldte rigtig meget. Jeg er nu helt rask, har masser af energi og har faktisk aldrig haft det bedre”

Louise Andersen, 34 år, mor til to drenge

”Jeg er meget taknemmelig for at have lært Rikkeliva at kende.
Rikkeliva favner bredt og ser meget holistisk på mennesket. Du føler dig altid mødt, lige der hvor du er, og hun har en meget fin og indlevende tilgang til sine klienter.
Jeg oplever Rikkeliva som meget kompetent til hendes job – både fagligt og personligt. Hun har en rygsæk fuld af forskellige kompetencer og man mærker tydeligt under en konsultation, at hendes viden er enorm. Hun er lidt ligesom et leksikon. Hendes måde at behandle på er unik og meget grundig.
Rikkeliva er et meget roligt og betænksomt menneske og stemningen under en konsultation er altid meget afslappet og behagelig. Rikkeliva er meget lyttende og nysgerrig og formår også at ”se bagom” nogle umiddelbare udfordringer. Rikkelivas behandlingsmetode er grundig og der tænkes altid i holisme således at krop og sind begge får fokus. For ofte hænge vores ubalancer sammen på en mere kompleks måde end hvad man umiddelbart tænker og her formår Rikkeliva at behandle så alle aspekter tages med.
Under de behandlinger, jeg har fået hos Rikkeliva, er jeg gået derfra med en følelse af, at det skal nok skal lykkes – at jeg sagtens kan blive hjulpet – der er så meget der kan gøres- og meget vigtigt – jeg er ikke alene – ”Rikkeliva holder mig i hånden”.  Jeg er blevet præsenteret for en række tilskud og produkter, som jeg ikke vidste eksisterede, og som ingen i den  ”etablerede verden” havde kendskab til eller nævnt. Jeg synes ofte, at man i det etablerede system møder mure – ”ja det kan vi  desværre ikke hjælpe med – du må lære at leve med det eller få noget medicin”. Hvorimod hos Rikkeliva er der altid en åben dør – ”vi kan prøve det og det”. Man føler, at man efter en konsultation har noget at arbejde med – man har pludselig selv fået et råderum og kan gøre noget aktivt.
Jeg var i en situation hvor jeg havde udfordringer med at blive gravid. I den etablerede verden kunne de ikke gøre så meget og derfor kontaktede jeg Rikkeliva. Her fik jeg en viden om, at der var flere forskellige ting jeg kunne gøre og jeg kunne pludselig mærke en ro, idet jeg nu selv kunne gøre noget aktivt. Jeg fik bestilt diverse tilskud hjem, men inden jeg nåede at begynde på dem var jeg blevet gravid! (ja jeg tror jo bestemt på, at når troen på noget er stærk nok så kan det meste lade sig gøre).
Det giver mig en enorm tryghed at vide at Rikkeliva er der til at hjælpe, når behovet opstår. Jeg ved, at Rikkeliva løbende deltager på kurser, så hun konstant er opdateret på den nyeste forskning – det er super rart at vide.
Jeg anbefaler alle, der har brug for en behandler, at kontakte Rikkeliva. Hun er den behandler jeg kender, der arbejder mest holistisk, og i øvrigt er hun bare et  skønt menneske som ved rigtig rigtig meget hvilket betyder at man som klient, føler sig meget tryg og i gode hænder.
Rikkelivas gruppe ”Detoxbørn” på Facebook er et forum, jeg simpelthen ikke ville kunne leve uden. Det er jo fantastisk at have et sted, hvor jeg kan få hjælp til diverse spørgsmål. Det giver mig en ro og en enorm tryghed at vide at hjælpen ikke er længere væk end et klik.

Jeg giver Rikkeliva mine varmeste anbefalinger!”

Mathilde Gade

”Jeg kontaktede oprindeligt Rikkeliva, da jeg havde brug for hjælp til at tabe en del kilo. Men her – ca. 1 år efter – er hun blevet min ”guru” i alt omkring kost, tilskud, levevis og meget mere. Jeg har altid levet nogenlunde sundt og gået meget op i urter og alternativ behandling. Men Rikkeliva er helt uden sidestykke! For første gang i mit liv har jeg et samlet overblik over min kost. Og jeg køber (næsten) ikke længere kosttilskud, som jeg alligevel ikke får brugt. Nu ved jeg, hvorfor jeg tager det ene og det andet – og jeg er totalt tryg! Rikkeliva har styr på helheden og detaljen på én gang, så rent faktisk sparer jeg en masse unødige forsøg med kost og tilskud, som jeg før brugte megen tid på. Nu kan jeg koncentrere mig om de helt nære ting omkring mit helbred.

Jeg har i 12-13 år kæmpet med sygdommen Graves. Jeg har fået medicin de fleste af disse år, og min krop er på mange måder blevet mere og mere slidt. Det sidste år, har jeg ved Rikkelivas hjælp, oplevet, at der måske endda er håb forude. Det har været en lang sej vej, og uden den rigtige støtte og vejledning havde jeg nok givet op. I dag oplever jeg langt færre smerter i min krop end førhen og energien er lige så småt ved at vende tilbage. Rikkeliva fortsætter med at være min vejleder i lige så lang tid jeg har behov for det – nu har jeg endeligt fundet noget der virker. Også selvom det tager tid!

Som en ekstra sidegevinst har Rikkeliva anbefalet mig HCG til mit vægttab. Og det har virket!! I løbet af de år jeg har taget medicin har jeg taget ca. 20-25 kg på. Og uanset hvad jeg har gjort ift. kost, har de bare siddet stædigt fast. Men med HCG har jeg over ca. 4 måneder tabt 17 kg. Det giver masser af håb og mod på livet igen! Selv for en som mig, som tænkte det var umuligt, er det faktisk lykkedes! Nu ved jeg lige netop hvad der skal til, og hvordan.

Jeg kan kun meget varmt anbefale Rikkeliva. Hun er en varm og yderst forstående vejleder, som også har respekt for, at vi alle er forskellige. Det har været en utroligt god investering i mit liv på alle måder – og samarbejdet med hende har givet mig tro og håb om en gang i fremtiden at blive helt rask igen!”

Karen Westh Nielsen