Behandlingsforløb barn

Er du i tvivl om hvilken kost og hvilke tilskud, der er bedst for dit barn? Har dit barn symptomer som kolik, eksem, uro, utilpashed, fordøjelsesproblemer, udviklings- eller adfærdsforstyrrelser eller har dit barn en specifik diagnose? Har du været hos lægen og prøvet alt uden det store resultat? Er du træt af halve løsninger, der alligevel ikke holder i længden? Så book et behandlingsforløb, der giver dig et sundt og raskt barn! Det kræver, at du er dedikeret (ikke perfekt!!) og har lyst til at gøre en indsats. Du behøver ikke have et stort overskud (det har de færreste med små børn!). Men du skal have lyst til at lave ændringer i dit liv, der kan skabe de forandringer du ønsker. Du får vejledning og opmstøtte og guidance under hele forløbet, så du er i stand til at overkomme de forhindringer, du måske møder på din vej

Behandlingsforløbet skræddersyes til dit barn afhængig af barnets symptomer og behov.

Behandlingsforløbet indeholder:
Lang konsultation (60 min.) inkl. grundig analyse, individuelt udarbejdet behandlings- og kosttilskudsplan, relevante e-guides og opskrifter samt evt. irisanalyse (værdi 1000 kr.)
2 opfølgende konsultationer (2 x 30 min.) – kan evt. foregå over telefon eller Skype (værdi 2 x 500 kr.)
E-mail- og telefonrådgivning svarende til 4 mails/opkald udover konsultationerne (værdi min. 500 kr.)
4 ugers homøopatisk ampulkur individuelt sammensat til dit barns behov (værdi 1080kr.)

Din pris: 2.980 kr.
Værdi: Min. 3580 kr.

Bestil forløbet ved at skrive en mail til info@rikkeliva.com

Læs her hvordan andre har oplevet behandlingsforløbet Sund og rask baby/barn

”Adam havde rødt udslæt – mest på kinderne og lidt på kroppen. Det viste sig at være børneeksem. Desuden havde han meget luft i maven, som ofte generede hans søvn. I samråd med Rikkeliva, opdagede vi, rug var kilden til luften, mens gluten og æg triggede hans eksem. Rikkeliva rådgav om kosttilskud og probiotika, og allerede efter 14 dage var eksemet og de mange prutter væk.”

Mia Traczyk Hermansen, mor til Adam på 2 år 

“8 ugers behandling hos Rikkeliva, skulle der til før væsken i min datters ører forsvandt. Det er de bedste penge jeg nogensinde har givet ud! Da jeg kontaktede Rikkeliva var min datter meget plaget af ørepine. Hun havde én gang tidligere fået lagt dræn, men efter lidt over et halvt år stod vi i samme situation igen med masser af væske på begge ører. Jeg ønskede for hver en pris ikke, at hun skulle lægges i narkose igen og have indopereret dræn. Det var en skrækkelig oplevelse første gang!! Vi havde prøvet ALT og jeg havde holdt hende fra mælk i en laaang periode uden resultat. Vi havde konsulteret en kinesiolog, en homøopat og jeg var medlem af flere online klubber, hvor jeg havde fået gode råd til hvad vi kunne gøre. Intet af det hjalp! Så jeg må indrømme, at jeg var en smule desillusioneret, da vi kontaktede Rikkeliva. Men hun tog det meget seriøst og lavede helhedsplan til os, som vi fulgte til punkt og prikke med super støtte fra hende på mail og på skype undervejs. Og efter 8 uger var væsken helt væk! Jeg anbefaler Rikkeliva på det varmeste!”

Kajsa M, mor til Luna på 4,5 år

”Vi startede med Jacob i et forløb hos Rikkeliva i oktober 2012, fordi han havde svær børneeksem, altid var syg og havde ondt i ørerne. Han kom helskindet igennem den efterfølgende vinter, hvor utroligt mange kæmpede med influenza og langvarige forkølelser. Jacob blev kun ramt af en meget kortvarig forkølelse, og han har ikke en eneste gang haft ondt i ørerne. Hans eksem er, her 5 måneder efter vi startede, næsten væk, og han er bare en meget gladere dreng. Han sover også roligere og tungere om natten uden at vågne pga. ørepine og kløe fra hans eksem. Det er faktisk lidt af et mirakel.”

Lone Kirk, mor til Jacob på 3 år

Skriv et svar