Hvilken probiotika skal jeg vælge til mit barn?

Probiotika er frysetørrede tarmbakterier, der hjælper kroppen med at opbygge en sund tarmflora. En sund tarmflora er grundlaget for et stærkt immunforsvar og derfor meget relevant her i vinterhalvåret. En ødelagt tarmflora kan derimod være årsag til rigtig mange symptomer og sygdomme, fx eksem, fordøjelsesproblemer, allergier, intolerancer, gentagne bakterie- og virusinfektioner mm.

Her er mine favoritter, som jeg bruger til min datter og anbefaler til mine klienter:

Det er en god idé at kombinere de forskellige probiotika-produkter eller skifte mellem dem, så dit barn får et bredt spektrum af forskellige gode bakterier. Hvis dit barn har særlige udfordringer eller symptomer, vil jeg anbefale, at du søger kompetent vejledning i hvilke produkter, du skal vælge. Supplér gerne med hjemmelavede mælkesyregærede grøntsager og juice!

Skriv et svar