Her foregår din konsultation

***OBS! Ny Klinikadresse: Havehuset, Forhåbningsholms Allé 5, baghuset, Frederiksberg***

Klinikken
Din konsultation kan foregå i min klinik i Havehuset, der ligger på Forhåbningsholms Allé, baghuset, Frederiksberg.
15 min. gang fra Vesterport st. og 3 min. gang fra busstoppestedet ‘Værnedamsvej’ på Gl. Kongevej, hvor bl.a. bus 9A holder.

Skype/telefon
Konsultationen kan også foregå på skype/telefon. Hvis konsultationen skal foregå via skype, er mit skypenavn Rikkeliva30. Hvis vi skal tale sammen i telefon, ringer du til mig på telefonnummer 27512575 på det aftalte tidspunkt. Vær opmærksom på, at der kan være små forsinkelser, dog sjældent mere end 5-10 min., så hvis jeg ikke besvarer dit opkald med det samme, ringer jeg dig selvfølgelig op, så snart jeg er klar.

Hjemme hos dig
I særlige tilfælde kan jeg komme hjem til dig og behandle. Konsultationsprisen vil blive pålagt transportomkostninger samt 100kr. pr. påbegyndt time transporttid. Skriv til mig i god tid, hvis du ønsker en konsultation hjemme hos dig selv.

Når du booker din tid, så husk at oplyse om du ønsker konsultation i klinikken, på skype/telefon eller hjemme hos dig selv.

Du booker ved at skrive til mig på info@rikkeliva.com.