Deluxe Detox Forløb

Book et Deluxe Detox Forløb, der giver dig de resultater du drømmer om! Det kræver, at du er dedikeret (ikke perfekt!!) og arbejder seriøst på at skabe ændringer i dit liv. Du får vejledning og støtte under hele forløbet, så du er i stand til at overkomme de forhindringer, du møder på din vej.

Behandlingsforløbet skræddersyes til dig, så du får maksimalt ud af forløbet. Forløbet vil derfor tage udgangspunkt i dine symptomer, ønsker og behov. Det kan fx være naturlig fertilitet, depression, vægttab, udrensning, stofskifteproblematikker og optimering af almen sundhedstilstand.

Behandlingsforløbet indeholder: 
Lang konsultation (75 min.) inkl. grundig analyse, individuelt udarbejdet behandlings- og kosttilskudsplan, relevante e-guides og opskrifter (værdi 1250 kr.)
Irisanalyse (60 min.), der kortlægger årsagerne til ubalancer i krop, sind og sjæl (værdi 1000 kr.)
2 opfølgende konsultationer (2 x 30 min.) over telefon eller Skype (værdi 2 x 500 kr.)
E-mailrådgivning undervejs i forløbet (værdi min. 500 kr.)
Organterapi og udrensning (1000-2000kr)
Værdi: 4.750 kr.-6750kr.

Din pris: 4.500 kr. (mulighed for betaling i rater)

Book dit forløb ved at skrive til rikkeliva@gmail.com

Læs her hvordan andre har oplevet et Deluxe Detox Forløb:

“Jeg kontaktede Rikkeliva, fordi jeg var ked af at tage kemisk medicin til regulering af mit lave stofskifte. Ligesom jeg havde en, troede jeg, umulig drøm om, at hun kunne hjælpe mig med min pigmentmangel (vitiligo), som jeg har haft, siden jeg var 10år, og som år for år kun var blevet værre. Rikkeliva var været en utrolig kærlig og kompetent guide for mig, og i dag er jeg tæt på at være i balance med et næsten naturligt reguleret stofskifte og en pigmentmangel, der for første gang i mit liv er bremset og endda på retur. Mine kraftige menstruationssmerter og min kl. 16 træthed er også væk. Jeg har aldrig haft det bedre!
Jeg er lykkelig over, jeg endelig fik prioriteret mig selv og lyttet til min indre stemmes råben om hjælp. Rikkeliva er blevet en af de mest betydningsfulde personer i mit liv.”

Mia Traczyk Hermansen

”Behandlingen hos Rikkeliva var virkelig gavnlig for mig. Jeg fik lynhurtigt mere energi, tabte mig og fik ikke længere hovedpine i forbindelse med menstruation. Som behandler er Rikkeliva super dygtig, engageret, motiverende, sød og omsorgsfuld. Det var rart, at jeg kunne skrive til Rikkeliva og få hurtige svar, når der ind imellem var ting, jeg blev usikker på.”

Kari Vogelsang

”Forløbet hos Rikkeliva blev et afgørende skridt til at forstå, at jeg selv har den største indsigt og ansvar i forhold til min krop og min sundhed. Rikkeliva har hjulpet mig med at give mit system støtte og med at lære mig at lytte til kroppens signaler, om hvad jeg har brug for, i stedet for bare at bekæmpe symptomerne og dermed mig selv. Jeg kom med en masse små-symptomer, som tilsammen bare fyldte rigtig meget. Jeg er nu helt rask, har masser af energi og har faktisk aldrig haft det bedre”

Louise Andersen